Bezig met laden...
Bona Mega ONE mat

Bona Mega ONE mat

Bona Mega Aflak extra mat 5L

Bona Mega Aflak extra mat 5L

Bona Mega ONE half mat / satijn

• Grondlak en aflak in 1 – parketgrondlak is in de meeste gevallen niet noodzakelijk –de Bona Mega ONE kan    rechtstreeks op kaal hout worden aangebracht
• Uitstekende laagopbouw, goede vulkracht en daardoor een fantastisch strak resultaat
• Mengen niet nodig – geen verspilling en tijdsbesparend
• Zeer snelle droogtijd – tussenschuren vaak al na 1 uur mogelijk
• Schuurmateriaal slipt niet dicht tijdens het polijsten
• Zeer geschikt voor licht hout en uitstekend te gebruiken in combinatie met Bona Natural Primer of Bona White Primer
• Ook op tropische houtsoorten een mooie, warme verkleuring
• Een duurzame parketlak
• Niet vergelend

Vanaf € 39,55

Bona Mega ONE half mat/satijn is de alles-in-1 behandeling voor uw houten vloer. Bona Mega ONE half mat/satijn geeft een mooie, warme hout kleur en vormt een duurzame bescherming voor houten vloeren. Bona Mega ONE half mat/satijn droogt snel en schuurt makkelijk. De Bona Mega ONE half mat/satijn kan rechtstreeks op kaal hout worden aangebracht. Bona Mega ONE half mat/satijn vergeelt niet. 

Voorbereiding:

Zorg ervoor dat de vloer goed geacclimatiseerd is, goed geschuurd, droog en vrij van schuurstof, olie, oude waslagen en andere verontreinigingen. De Bona Mega ONE op kamertemperatuur verwerken. Plaats het filter in de can en schud deze grondig vóór gebruik. De optimale condities zijn tussen 18-25°C en een relatieve luchtvochtigheid van 30-
60%. Hoge temperaturen en lage luchtvochtigheid bekorten de droogtijd, lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. De minimale ruimte temperatuur is 13°C.

Gebruiksaanwijzing:

1. Breng Bona Mega ONE half mat/satijn aan met een roller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een "natte rand” aan om overlappingen te voorkomen.
2. Goed laten drogen voordat er meer laklagen worden aangebracht. Houd voor elke volgende laag een iets langere droogtijd aan.
3. Indien nodig tussenschuren met korrel 150. Verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag.
Noot: als u de vorige laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan moet u de vloer altijd tussenschuren.
De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen. Laat de vloer tenminste 1 week uitharden vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze periode.

Onderhoud:

Reinig de vloer met Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger met een microvezel Pad. Voor onderhoud en om de vloer mooi te houden, kan de vloer met tussenpozen worden overgelakt met extra laklagen. De frequentie hiervan kan sterk verminderd worden indien Bona Freshen Up of Bona Houten Vloer Refresher periodiek wordt aangebracht. Hierdoor wordt het uiterlijk van een doffe vloer hersteld terwijl er nog steeds extra laklagen kunnen worden aangebracht zonder terug te schuren naar kaal hout.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Mega ONE half mat / satijn
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!