Bezig met laden...
Bona Polish D509

Bona Polish D509

Bona navulling houten vloeren Reiniger 4 L

Bona navulling houten vloeren Reiniger 4 L

Bona Polish Mat

• Bevat was
• Samengesteld met het oog op gebruiksgemak en een gelijkmatig resultaat
• Goede weerstand tegen slijtageplekken en krassen

€ 17,55

Bona Polish Mat is een kant-en-klaar product op waterbasis voor gelakte houten vloeren. Bona Polish Mat herstelt de matte afwerklaag en biedt bescherming tegen slijtage.

Voorbereiding:

Zorg voor een absoluut schoon en droog oppervlak. Bona Polish Mat niet op vloeren gebruiken die eerder met was zijn behandeld. Bij een oppervlak dat eerder is behandeld met een ander type polish of fabrieksmatig is voorgelakt, eerst het product testen op toepasbaarheid. Voor gebruik de fles goed schudden.

Gebruiksaanwijzing:

Bona Polish Mat opbrengen met een pad voor een gelijkmatig oppervlak. Geen zwabbers, katoenen mops, sponsmops of vergelijkbaar materiaal gebruiken voor het opbrengen van de polish. Een dekkende laag opbrengen, circa 50 m² per liter. Het werken in de drogende filmlaag vermijden om strepen te voorkomen. Minimaal 1 uur laten drogen alvorens de behandelde vloer te betreden. Na deze tijd eventueel een tweede laag opbrengen. Gereedschap direct na gebruik met water reinigen.

Verbruik : circa 50 m² per liter.

Tips:
- Om de polish te verdelen de opbrengpad plat op de vloer bewegen, van muur tot
muur. De opbrengpad niet van de vloer afhalen; luchtbellen kunnen een
ongelijkmatige glans veroorzaken.
- Wilt u een matte vloer glanzend maken, of vice versa, dan zijn vaak twee polishlagen noodzakelijk om een gelijkmatige glans te verkrijgen. De aanbevolen droogtijd tussen de lagen aanhouden.