Onderhoudsmiddel

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 145

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 145

per pagina

Onderhoudsmiddelen voor (houten) vloeren

Er zijn verschillende onderhoudsmiddelen die gebruikt kunnen worden voor het onderhouden van houten vloeren, afhankelijk van de behandeling die de vloer heeft gehad en het gewenste eindresultaat.

Natuurzeep

Een van de onderhoudsmiddelen die geschikt is voor houten vloeren is natuurzeep. Natuurzeep is een mild reinigingsmiddel dat gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Het kan worden gebruikt om het hout te reinigen en te verzorgen, zonder dat het schadelijk is voor het milieu of voor mensen.

Het kan ook helpen om de kleur en structuur van het hout te behouden en om het hout een mooie glans te geven. Bij WocaOnline.nl kunt u natuurzeep vinden in verschillende varianten.

Onderhoudsolie

Een ander onderhoudsmiddel dat geschikt is voor houten vloeren is onderhoudsolie. Onderhoudsolie is een chemische stof die op het hout wordt aangebracht om het te voeden en te verzorgen, en om het hout te beschermen tegen vocht en vuil. Onderhoudsolie kan ook helpen om de kleur en structuur van het hout te verbeteren en om het hout een mooie glans te geven.

Reinigers

Een andere veelgebruikte reiniger is intensiefreiniger. Intensiefreiniger is een chemische stof die speciaal is ontwikkeld om hardnekkig vuil en verontreinigingen te verwijderen. Het kan worden aangebracht op het hout met een kwast, doek of spray, en na gebruik kan het overtollige reiniger gemakkelijk worden afgespoeld met water.