Step Lak

Rigostep Step Grondlak

Versterk uw vloer met de duurzame bescherming van Rigostep Step lak.

Rigostep Step lakken zijn de schildwachten van uw houten vloer, ontworpen om te beschermen tegen slijtage terwijl de natuurlijke schoonheid van het hout behouden blijft. Deze hoogwaardige lakken bieden een duurzame afwerking die bestand is tegen de dagelijkse drukte van het leven, waardoor uw vloer er jarenlang onberispelijk uit blijft zien.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Step Grondlak Naturel - Voor een onveranderde houttint

Step Grondlak Naturel is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke kleur van het hout te behouden en te versterken. Deze grondlak legt een solide basis voor verdere afwerking en zorgt ervoor dat de oorspronkelijke houttint behouden blijft, waardoor de vloer een pure en natuurlijke uitstraling krijgt.

Step Grondlak Warm - Warmte en diepte voor uw vloer

Verrijk de warme tonen van uw houten vloer met Step Grondlak Warm. Deze grondlak is ontworpen om de diepere, rijkere houttinten naar voren te brengen, waardoor uw vloer een gezellige en uitnodigende sfeer krijgt. Het is de perfecte keuze voor ruimtes waar een warme ambiance gewenst is.

Step Sealer Tropisch Hout - Speciale zorg voor exotische houtsoorten

Tropisch hout vereist een speciale behandeling, en Step Sealer Tropisch Hout is daarvoor de ideale oplossing. Deze sealer is afgestemd op de unieke eigenschappen van tropische houtsoorten, biedt een uitstekende bescherming en benadrukt de exotische uitstraling van het hout.