Rigostep

Rigostep Voorbehandeling

Bereik de perfecte basis met Rigostep voorbehandelingsproducten.

Een houten vloer is meer dan alleen een vloer; het is een canvas dat de toon zet voor uw gehele interieur. Rigostep voorbehandelingsproducten bieden een superieure basis voor elke houten vloer, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Ontdek hoe Rigostep uw vloer kan transformeren en voorbereiden op een leven lang schoonheid.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Step Lak - Voor Bescherming en Glans

Step Lak van Rigostep is ontworpen om uw houten vloer niet alleen te beschermen, maar ook om het een verfijnde glans te geven. Deze laklaag vormt een sterke barrière tegen dagelijkse slijtage, terwijl het de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt. Het is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van esthetiek en functionaliteit in hun vloerbehandeling.

Skylt Lak - Voor Een Onzichtbare Bescherming

Skylt Lak staat bekend om zijn unieke 'onzichtbare' afwerking, die de natuurlijke look van onbehandeld hout behoudt terwijl het toch een krachtige bescherming biedt. Perfect voor liefhebbers van de pure, rauwe schoonheid van hout, biedt Skylt Lak een matte afwerking die weerstand biedt tegen vlekken en krassen, waardoor uw vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien.