Woca

Woca Voorbehandeling

Optimale voorbereiding van uw houten vloer met woca voorbehandelingsproducten.

Het leggen van een houten vloer is een investering in de schoonheid en comfort van uw huis. Voordat u de afwerking aanbrengt, is een goede voorbehandeling essentieel. Woca biedt een reeks producten die uw vloer voorbereiden op een lange levensduur en een prachtige uitstraling.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina

Woca Houtloog - De Basis voor Elke Vloer

Een houtloog is niet zomaar een product; het is de eerste stap naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke houten vloer. Woca houtloog behandelt en beschermt het hout tegen binnendringend vocht, schimmels en insecten. Het verbetert ook de natuurlijke kleur van het hout en legt de perfecte basis voor verdere behandelingen.

Woca Antiekloog - Voor Een Authentieke Uitstraling

Woca Antiekloog is het geheim achter een verouderde, karakteristieke look van uw houten vloer. Deze speciale behandeling is ontworpen om uw vloer een doorleefde uitstraling te geven, alsof het door de jaren heen natuurlijk is verweerd. Het accentueert de houtnerf en geeft het hout een unieke, antieke charme die perfect past bij zowel klassieke als moderne interieurs.

Woca Driftwoodlye - Voor Een Natuurlijk Verweerd Effect

Met Woca Driftwoodlye geeft u uw houten vloer een prachtig, grijs verweerd effect alsof het door zon en zee is gebleekt. Deze voorbehandeling is ideaal voor het creëren van een strandhuisgevoel of een Scandinavische stijl in uw ruimte. Het brengt de schoonheid van driftwood naar uw thuis, terwijl het hout tegelijkertijd wordt voorbereid op verdere afwerking en bescherming.

Woca Pre-Colour - Kleur Met Karakter

Voordat u de uiteindelijke afwerking aanbrengt, kunt u met Woca Pre-Colour de gewenste tint en diepte aan uw vloer geven. Deze kleurvoorbehandeling verrijkt de natuurlijke houttinten en zorgt voor een persoonlijk karakter. Kies uit een scala aan kleuren om uw vloer echt uniek te maken.