Basisbehandeling

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 251

per pagina

Basisbehandelingen voor houten vloeren

Er zijn verschillende basisbehandelingen die gebruikt kunnen worden voor houten vloeren, afhankelijk van de toestand van het hout en het gewenste eindresultaat.

Olie basisbehandeling

Een van de meest voorkomende basisbehandelingen is het gebruik van olie. Olie wordt aangebracht op het hout om het te voeden en te verzorgen, en om het hout te beschermen tegen vocht en vuil. Olie kan ook helpen om de kleur en structuur van het hout te verbeteren en om het hout een mooie glans te geven.

Lak basisbehandeling

Een andere veelgebruikte basisbehandeling voor houten vloeren is het gebruik van lak. Lak wordt aangebracht op hout om het te beschermen tegen vocht en vuil, en om het hout een mooie glans te geven. Lak is beschikbaar in verschillende kleuren en soorten, en kan worden aangebracht met een kwast of roller. De meest verkochte lakken van Skylt Lak zijn de Original 5510 en Titanium 5550 en STEP lakken.

Bij het gebruik van lak is het belangrijk om de lak goed te mengen en om het hout goed te ontvetten voordat de lak wordt aangebracht, om een optimaal resultaat te behalen. Bij WocaOnline.nl kunt u verschillende soorten lak vinden voor het behandelen van uw houten vloer.

2K Olie basisbehandeling

Een derde basisbehandeling die vaak wordt gebruikt is het gebruik van een twee componenten olie zoals Royl Oil. Royl Olie wordt aangebracht op het hout om het te beschermen tegen vocht en vuil, en om het hout een mooie glans te geven. Componenten olie is vooral geschikt voor houten oppervlakken die beschermd moeten worden tegen vocht en vlekken..

Bij DeParkethal.nl kunt u verschillende producten en instructies vinden om u te helpen bij het behandelen van uw houten vloer met een basisbehandeling. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw houten vloer er mooi uitziet en goed beschermd is tegen schade.