Bezig met laden...

Woca Diamond Oil Active Wit

✅ Hyper Cross Linking

✅ 1 laags bescherming

✅ Kracht van een 2K olie

Vanaf € 29,95

Woca Diamond Olie Active Wit is een natuurlijke en sneldrogende olie. Deze olie is supersterk en heeft de snelle uitharding van een 2 componenten olie. Het voordeel aan deze olie is dat er geen tweede component bij komt kijken. Door wrijving en zuurstof hardt deze olie supersterk en snel uit. De olie hardt dus niet vanzelf uit waardoor de olie bewaard kan worden.

Deze nieuwe manier van kracht en uitharding heet Hyper Cross Linking. De oliemoleculen creëren miljarden extra connecties met elkaar, wat zorgt voor een intensieve en krachtige bescherming. Het effect doet denken aan een spinnenweb binnenin het hout, waardoor het hout beter beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Woca Diamond olie active is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gemakkelijk en snel worden aangebracht, zodat u in korte tijd meer vierkante meters kunt oliën. De olie is na 12 uur beloopbaar en na 3 tot 5 dagen compleet waterafstotend. Dit resulteert in een sterk, flexibel, vuil en waterbestendig oppervlak. Woca Diamond olie active is een ideale basis behandeling voor onbehandeld en geschuurd hout.

Woca Diamond olie active Wit kunt u onderhouden met Woca onderhoudsolie Wit en Woca natuurzeep Wit.

Toepassing

Maak het hout eerst schoon met een oplossing Woca intensief reiniger en laat het hout goed drogen. (Vernevel robijn en beuken eerst met woca onderhoudsolie en poets deze direct in het hout met een witte pad. Laat de onderhoudsolie 2 uur drogen voordat u de Woca diamond olie active aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat de Woca diamond olie active stain gelijkmatig wordt opgenomen)
Breng de Woca Diamond olie active aan en laat deze 10 minuten intrekken.
Wrijf de olie in met een beige pad.
Verwijder overtollige olie met katoenen doeken.
Voor een zijdematte uitstraling kunt u het hout opwrijven met een witte pad.

Met 1 liter Diamond olie active kunt u ongeveer 20 tot 25 m2 behandelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Diamond Oil Active Wit
Uw waardering