Driftwoodlye

Woca Driftwoodlye

Geef uw vloer het karakter van drijfhout met Woca Driftwoodlye

De charme van drijfhout is niet langer beperkt tot stranden en kustlijnen. Met Woca Driftwoodlye brengt u de unieke, verweerde uitstraling van drijfhout naar uw houten vloer. Deze voorbehandeling is speciaal ontwikkeld om uw vloer een grijze, verouderde look te geven die perfect past bij een scala aan interieurstijlen, van modern tot rustiek.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Woca Driftwoodlye - Voor een authentiek verweerd effect

Woca Driftwoodlye Wit is de perfecte keuze voor het creëren van een authentiek verweerd effect op uw houten vloer. Deze voorbehandeling simuleert de natuurlijke verouderingsprocessen die hout ondergaat onder invloed van de elementen, waardoor uw vloer een unieke en karakteristieke uitstraling krijgt.

Creëer een statement met elke plank

Elke plank behandeld met Woca Driftwoodlye Grijs vertelt zijn eigen verhaal. De subtiele grijstinten en de accentuering van de houtnerf zorgen voor een dynamische en visueel interessante vloer die de aandacht trekt in elke kamer.

Eenvoudige toepassing, blijvende schoonheid

Woca Driftwoodlye is niet alleen esthetisch verrijkend, het is ook ontworpen voor eenvoudige toepassing. Dit zorgt voor een snelle transformatie van uw vloer met langdurige resultaten. Geniet van de schoonheid van drijfhout, zonder de zorgen over snelle slijtage of intensief onderhoud.