Hulpmiddel

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 79

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 79

per pagina

Hulpmiddelen

Er zijn verschillende hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden bij het aanbrengen van olie, lak of reinigers op houten vloeren, afhankelijk van het gewenste eindresultaat.

Kwasten

Een van de meest voorkomende hulpmiddelen is een kwast. Een kwast kan worden gebruikt om olie of lak op het hout aan te brengen, en kan gemakkelijk worden afgenomen met water en zeep na gebruik.

Rollers

Een ander hulpmiddel dat vaak wordt gebruikt is een roller. Een roller kan worden gebruikt om de olie of lak op het hout aan te brengen, en kan gemakkelijk worden afgenomen met water en zeep na gebruik. Een roller is vooral geschikt voor het aanbrengen van grote hoeveelheden van een voorbehandeling of basisbehandeling op een groot oppervlak.

Pads

Verschillende formaten pads worden het meest gebruikt voor reinigen en onderhoud van uw (houten) vloeren. Let in de beschrijving van uw product welke soort pads aangeraden worden. U kunt ook altijd advies vragen aan een van onze verkoopadviseurs.

Bij DeParkethal.nl kunt u verschillende hulpmiddelen vinden voor het aanbrengen van behandelingen op uw houten vloer. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw houten vloer goed wordt behandeld en dat het eindresultaat naar wens is.