Precolour

Woca PreColour

Leg een kleurrijke basis met Woca PreColour.

Woca PreColour biedt een voorsprong in de afwerking van uw houten vloer door een rijke, diepe kleurbasis te leggen. Deze voorbehandeling is ontworpen om de natuurlijke houtnerf te versterken en een gelijkmatige kleurverzadiging te bieden, waardoor de perfecte ondergrond ontstaat voor verdere behandeling met oliën of lakken.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina

Woca PreColour - Diepte en dimensie voor elke houtsoort

Met Woca PreColour geeft u elke houtsoort een nieuwe dimensie. Of u nu kiest voor een subtiele witte tint of een gedurfde zwarte kleur, deze voorbehandeling zorgt voor een gelijkmatige en diepe kleurintensiteit die de basis vormt voor een verbluffend eindresultaat.

Veelzijdigheid in kleurkeuze

De flexibiliteit van Woca PreColour maakt het mogelijk om te experimenteren met kleur en stijl. Beschikbaar in een verscheidenheid aan grijs tinten, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en een gepersonaliseerde look creëren die past bij uw interieur en persoonlijke smaak.

Eenvoudig aan te brengen, langdurig effect

Woca PreColour is niet alleen rijk aan kleur, maar ook gebruiksvriendelijk. De eenvoudige applicatie zorgt voor een snelle en efficiënte voorbehandeling, terwijl de duurzame formule zorgt dat uw vloer lang mooi blijft, zelfs in de meest belopen ruimtes.