Voorbehandeling

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 151

per pagina
 1. Rating:
  0%
  Woca Antiekloog
  Vanaf € 34,55
 2. Rating:
  0%
  Woca Naaldhoutloog
  Vanaf € 34,55
 3. Rating:
  0%
  Woca Houtloog Grijs
  Vanaf € 45,25
 4. Rating:
  0%
  Woca Driftwoodlye Wit
  Vanaf € 42,20
 5. Rating:
  0%
  Woca Driftwoodlye Grijs
  Vanaf € 42,20
 6. Rating:
  0%
  Skylt Grondlak #5020
  Vanaf € 37,05
 7. Rating:
  0%
  Step Grondlak Naturel #6090
  Vanaf € 24,50
 8. Rating:
  0%
  Step Grondlak Warm #6130
  Vanaf € 24,50
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 151

per pagina

Voorbehandelingen voor houten vloeren

Er zijn verschillende voorbehandelingen die gebruikt kunnen worden voor houten vloeren, afhankelijk van de toestand van het hout en het gewenste eindresultaat.

Houtloog

Een van de meest voorkomende voorbehandelingen is het gebruik van houtloog. Houtloog wordt aangebracht op het hout om de kleur en structuur te verbeteren en om het hout te beschermen tegen schimmels en insecten. Het kan ook helpen om kleine beschadigingen in het hout te repareren en om het hout soepel en gemakkelijk te onderhouden.

Grondverf

Een andere veelgebruikte voorbehandeling is het gebruik van een grondverf. Grondverf wordt aangebracht op het hout om het te voorzien van een goede basis voor de eindafwerking. Het kan helpen om oneffenheden in het hout glad te maken en om de hechting van de eindafwerking te verbeteren.

Ontvetter

Een derde voorbehandeling die vaak wordt gebruikt is het aanbrengen van een ontvettingsmiddel. Dit wordt gebruikt om eventuele vetresten of stof op het hout te verwijderen, zodat de eindafwerking goed kan hechten.

Al deze voorbehandelingen zijn belangrijk om het houten vloer goed te prepareren voor de eindafwerking, zodat het een mooi en duurzaam resultaat kan geven. Bij WocaOnline.nl kunt u verschillende producten en instructies vinden om u te helpen bij het voorbehandelen van uw houten vloer.