Bezig met laden...

Woca Naaldhoutloog

Houdt vergeling van het hout tegen.

Moet worden nabehandeld met basisolie

Alleen geschikt voor Naaldhoutsoorten

Vanaf € 34,55

Met Woca Naaldhoutloog bleekt u als het ware het hout. Naaldhoutloog wordt gebruikt voor nieuw of geschuurd naaldhout (vuren, grenen en pitch pine) Woca Naaldhoutloog zorgt voor een witte uitstraling van uw houten vloer. Het geeft het hout geen bescherming, dus moet worden nabehandeld met 1 van de Woca binnenoliën. Woca Naaldhoutloog houdt ook vergeling van zonlicht tegen. Woca Naaldhoutloog is geschikt voor zachte Naaldhoutsoorten

Met 1 liter Woca houtloog kunt u ongeveer 8 tot 10 m2 voorbehandelen.

1. Zorg ervoor dat het hout onbehandeld of geschuurd is met korrel 120. Verwijder stof en reinig het hout eventueel met Woca intensief reiniger (1:40). Het hout moet stofvrij en droog zijn voordat u de Woca houtloog aanbrengt.

2. Schud de flacon grondig voordat u deze in een plastic emmer giet. Dit zorgt ervoor dat het pigment vermengd wordt met de loog. Het pigment dient volledig van de bodem van de flacon te zijn verdwenen. Roer de loog voor gebruik en tijdens gebruik goed door.

3. De Woca houtloog dient onverdunt aangebracht te worden. Dit kan met een loog bestendige kwast of roller. Werk in gelijk matige lagen in richting van de nerf van het hout. Voor verticale oppervlakken dient u van boven naar beneden te werken.

4. Gebruik minstens 1 liter loog per 10 m²

5. Laat het oppervlak 1 uur drogen bij een minimale tempratuur van 20 graden.

6. Vul 1 emmer met 5 liter water en een emmer met 5 liter vermengd met 125 ml Woca intensief Reinger. Reinig het hout vervolgens met een witte pad en boen het mengsel van water en Woca intensief reiniger goed (niet kletsnat) in het hout. Spoel de pad regelmatig schoon in de emmer met alleen water.

7. Met een swepmop of dweil kunnen de losgeweekte loogresten verwijderd worden. 

8. Laat het oppervlak minimaal 8 uren drogen en behandel het hout met Woca Diamond Oil Active of Woca Master Colour Oil.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Naaldhoutloog
Overzicht van de kleuren