Skylt Lak

Rigostep Skylt Grondlak

Ervaar de innovatie van Rigostep Skylt, de onzichtbare lak.

Rigostep Skylt lak is een revolutionaire oplossing voor iedereen die de ongerepte uitstraling van natuurlijk hout wil behouden. Deze ultramatte lak is bijna onzichtbaar, waardoor het lijkt alsof het hout onbehandeld is, terwijl het in werkelijkheid een sterke beschermende laag biedt.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Skylt Grondlak - De perfecte basis

De Skylt Grondlak legt de perfecte basis voor een duurzame en onzichtbare bescherming van uw houten vloer. Deze grondlak is speciaal ontwikkeld om diep in het hout door te dringen en een solide basis te vormen voor de Skylt Sealer. Het zorgt voor een optimale hechting en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout.

Skylt Sealer - Maximale bescherming

Na de grondlak komt de Skylt Sealer, een krachtige beschermlaag die de vloer verzegelt tegen vocht, vuil en slijtage. Deze sealer versterkt de duurzaamheid van de grondlak en zorgt ervoor dat uw vloer zijn natuurlijke charme behoudt, zelfs in de meest belopen gebieden.

Skylt Overlakbare Kleurolie - Kleur met behoud van karakter

Als u toch een tintje kleur aan uw vloer wilt toevoegen, biedt de Skylt Overlakbare Kleurolie de oplossing. Deze kleurolie is speciaal ontworpen om over Skylt lakken heen te gebruiken, waardoor u de natuurlijke look van het hout kunt verrijken zonder de ultramatte afwerking te verliezen.