Bezig met laden...

Retourneren

Ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling en geldt alleen voor ongeopende en onbeschadigde producten. Kosten van retourneren zijn voor u zelf tenzij er sprake is van een verkeerde levering. Het retouradres kunt u vinden onderaan de pagina of bij contact.

Verkeerd product besteld?

Oei! Heeft u per ongeluk het verkeerde product besteld? Dan kunt u de bestelling terugsturen met de factuur met daarop uw ibannummer. Als wij dan de retourzending hebben ontvangen storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Verkeerd product ontvangen?

Sorry voor het ongemak! U kunt uw bestelling terugsturen, graag even een kopie maken van de factuur met uw ibannummer en deze aan de retourzending toevoegen. Wanneer wij de retourzending van u hebben ontvangen maken wij zo snel mogelijk de gemaakte verzendkosten naar u over en sturen we het juiste product naar u toe.

Product beschadigd?

Wat vervelend dat uw product is beschadigd. U kunt er een foto van maken en naar ons toe mailen met het bestelnummer, vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Bestelling annuleren

Heeft u zich bedacht en wilt u uw bestelling terugsturen? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen terugsturen met de factuur met uw ibannummer, vermeld hier eventueel ook op wat de reden is van het retourneren. Als wij de retourzending hebben ontvangen storten wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug.

Denkt u dat u het verkeerde product heeft ontvangen of dat de verpakking is veranderd, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contactgegevens en retouradres:

Pompmakker 7
8447 GJ Heerenveen
0513-626 507