Bezig met laden...
Bona Mega Aflak half mat/zijdeglans

Bona Mega Aflak half mat/zijdeglans

Bona Mega Natural 1K 5L

Bona Mega Natural 1K 5L

Bona Mega Aflak hoogglans

✅ 1-component eenvoud, met 2-componenten prestatie

✅ Geen kantenverlijming, ideaal voor vloerverwarming, plankenvloeren etc.

✅ Hoge slijtvastheid en bestand tegen strepen en krassen

✅ GreenGuard goedgekeurd voor lage uitstoot binnenshuis

Vanaf € 38,45

Bona Mega Aflak hoogglans is een watergedragen product, dat reageert met de zuurstof in de lucht. Bona Mega Aflak hoogglans is een 1-component, maar hierdoor presteert het als een 2-componenten parketlak. Roeren is overbodig. Bona Mega Aflak hoogglans is rechtstreeks uit de bus te gebruiken. Ook zeer geschikt voor plankenvloeren en houten vloeren met vloerverwarming.

Voorbereiding:

Vóór gebruik van dit product het oppervlak in een Bona grondlak zetten. Zorg ervoor dat de vloer goed geacclimatiseerd is, goed geschuurd, droog en vrij van schuurstof, olie, oude waslagen en andere verontreinigingen. De Bona Mega Aflak hoogglans op kamertemperatuur verwerken. Voeg het filter in en schud de can grondig vóór gebruik. De optimale condities zijn tussen 18-25°C en een relatieve luchtvochtigheid van 30-60%. Hoge temperaturen en lage luchtvochtigheid bekorten de droogtijd, lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. De minimale ruimte temperatuur is 13°C.

Gebruiksaanwijzing:

1. Breng Bona Mega aan met een Bona Roller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een "natte rand” aan om overlappingen te voorkomen. Goed laten drogen voordat er meer laklagen worden aangebracht. Houd voor elke volgende laag een iets langere droogtijd aan.
2. Indien nodig tussenschuren met schuurgaas korrelgrofte 150 (of fijner) en verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag. Noot: als u de vorige laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan
moet u de vloer altijd tussenschuren. De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen. Laat de vloer
tenminste 1 week dagen drogen vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen en meubilair. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze droogperiode.

Onderhoud:

Reinig de vloer met Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger met een microvezel Pad. Voor onderhoud en om de vloer mooi te houden, kan de vloer met tussenpozen worden overgelakt met extra laklagen. De frequentie hiervan kan sterk verminderd worden indien Bona Freshen Up of Bona Houten Vloer Refresher periodiek wordt aangebracht. Hierdoor wordt het uiterlijk van een doffe vloer hersteld terwijl er nog steeds extra laklagen kunnen worden aangebracht zonder terug te schuren naar kaal hout.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Mega Aflak hoogglans
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!