Bezig met laden...
Bona Mega Aflak hoogglans

Bona Mega Aflak hoogglans

Bona Mega Natural 1K 5L

Behoudt de uitstraling en het gevoel van puur hout
- Superieure bescherming voor vloeren in woonhuizen
- Eenvoudig en veilig aan te brengen
- Bestaat voornamelijk uit plantaardige olie
- GreenGuard goedgekeurd voor lage emissies binnenshuis

€ 199,95

Bona Mega Natural 1K is speciaal gemaakt om houten vloeren te dichten en te beschermen. Het mooie aan Bona Mega Natural 1K is dat het de uitstraling houdt van puur hout. Het lijkt alsof de vloer onbewerkt is, maar niets is minder waar. U kunt met Bona Mega Natural 1K genieten van het gevoel van natuurlijk hout. 

Voorbereiding:

Vóór het aflakken moet het oppervlak behandeld zijn met een Bona Primer. Zorg ervoor dat de vloer goed geacclimatiseerd is, goed geschuurd, droog en vrij van schuurstof, olie, oude waslagen en andere verontreinigingen.
De Bona Mega Natural 1K op kamertemperatuur verwerken. Voeg het filter toe en schud de can grondig vóór gebruik. De optimale condities zijn tussen 18-25°C en een relatieve luchtvochtigheid van 30-60%. Hoge temperaturen en lage luchtvochtigheid bekorten de droogtijd, lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. De minimale ruimte temperatuur is 13°C.

Gebruiksaanwijzing:

1. Breng Bona Mega Natural 1K aan met een roller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een "natte rand” aan om overlappingen te voorkomen. Goed laten drogen.
2. Breng een tweede laag Bona Mega Naturale 1K aan. Indien nodig tussenschuren met schuurgaas korrelgrofte 150 (of fijner) en verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag. Noot: als u de vorige
laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan moet u de vloer altijd tussenschuren. De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen. Laat de vloer tenminste 1 week dagen drogen vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen en meubilair. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze droogperiode.

Onderhoud:

 Regelmatige reiniging: droge methode zoals stofzuigen of vegen.
 Incidentele reiniging voor het verwijderen van sterkere verontreinigingen: Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger gebruiken met een microvezel Pad.
 Bij beschadigingen en krassen: de plek grondig reinigen.
 Bij versleten plekken kan er een extra laag Bona Mega Natural worden aangebracht na grondige reiniging van de plekken. 

 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!