Bezig met laden...
Wegwerpkwast plat

Wegwerpkwast plat

Bona Traffic HD zijdemat 4,95 liter

Bona Traffic HD zijdemat 4,95 liter

Bona Traffic HD Aflak 2K extra mat 4,95 liter

✅ Snelle uitharding

✅ Reeds begaanbaar 12 uur na de laatste laklaag

✅ Extreem verhoogde duurzaamheid

✅ Geschikt voor het overlakken van voorgelakte vloeren

€ 214,95

Bona Traffic Aflak 2K extra mat is een tweecomponenten lak. Bona Traffic Aflak 2K extra mat is extreem mat en gemaakt op waterbasis. Bona Traffic Aflak 2K extra mat is zeer geschikt voor projectvloeren of vloeren die zeer intensief gebruikt worden. Bona Traffic Aflak 2K extra mat heeft een zeer hoge slijtvastheid en is bestand tegen strepen van rubberzolen. Eveneens geschikt voor het lakken van kant-en-klare kurkvloeren. Bona Traffic Aflak 2K extra mat geeft uw vloer het uiterlijk van een geoliede vloer - géén glans of reflectie. 

Verbruik:

10-12 m2 per liter

Voorbereiding:

Het te behandelen oppervlak dient droog, goed geschuurd en vrij van vet, stof, verontreinigingen en oude waslagen te zijn. De laatste schuurgang uitvoeren met de éénschijfsmachine of met schuurgaas of -papier korrel 120 of fijner.
Het moet mogelijk zijn om de bestaande aflak over te lakken met Bona Traffic. Bona kan geen goede hechting garanderen bij het overlakken van andere merken dan Bona. Bona Traffic hecht goed op gelakt parket, maar vóór het aflakken eerst een proefstuk maken om de hechting te controleren. Behandel een klein gedeelte zoals hieronder
beschreven en breng een laag Bona Traffic aan. Kras na 3 dagen met een muntstuk zachtjes over de laklaag. Als de lak goed blijft zitten, dan voldoet de hechting. 
                                                                           

Gebruiksaanwijzing:

Voor gebruik (of voor het overgieten van een kleinere hoeveelheid) de lakbus goed schudden.
Bona Traffic Harder toevoegen aan de aflak in de verhouding 1 deel harder op 10 delen lak. Direct het mengsel minstens 1 minuut goed schudden en 5 minuten wachten alvorens op te brengen. Het lak/harder mengsel binnen 5 uur gebruiken bij 20ºC. Hoge temperatuur zal de potlife verkorten.
De lak gelijkmatig opbrengen met een waterlakroller, lakopeenhopingen en plassen vermijden. Alvorens de laatste laklaag op te brengen tussenschuren met schuurgaas of -papier korrel 120/150. 

Noot: De kamer- en laktemperatuur mogen niet onder 13° C zijn tijdens verwerking en droging.

Onderhoud:

Stofzuigen of afnemen met vochtige doek. Bona Cleaner toevoegen aan het dweilwater. Hardnekkige vlekken afnemen met een hogere concentratie Bona Cleaner. Regelmatig onderhoud met Bona Freshen Up of Bona Polish verlengt de levensduur van de laklaag. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Traffic HD Aflak 2K extra mat 4,95 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!