Bezig met laden...
Bona Traffic HD Aflak 2K extra mat 4,95 liter

Bona Traffic HD Aflak 2K extra mat 4,95 liter

Bona Traffic HD Anti Slip 4,95 liter

Bona Traffic HD Anti Slip 4,95 liter

Bona Traffic HD zijdemat 4,95 liter

- Snelle uitharding - reeds begaanbaar 12 uur na de laatste laklaag - Extreem verhoogde duurzaamheid - EC1R Plus gecertificeerd = zeer emissiearm - Geschikt voor het overlakken van voorgelakte vloeren
€ 223,95

Bona Traffic HD is een parketlak die zeer snel uithardt. De vloer kan al na 12 uur na het lakken worden betreden. Na de behandeling blijft er geen geur hangen. Bona Traffic HD is ontwikkeld voor duurzame resultaten op de vloer en voor het milieu zonder afbreuk te doen aan de krasbestendigheid, strepen en chemicaliën.

Voorbereiding:

Voorafgaand aan de behandeling moet het oppervlak worden voorbehandeld met een watergedragen grondlak van Bona. Controleer of de vloer is geacclimatiseerd aan de gebruiksomgeving, goed is geschuurd en droog en vrij van schuurstof, olie, was en andere verontreinigingen is. Laat de lak en de harder op kamertemperatuur komen.
Het product kan het beste worden aangebracht bij een temperatuur tussen 18-25 graden en een luchtvochtigheid van 40-60%. Hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid verkorten de droogtijd; lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 13 graden. 

Gebruiksaanwijzing:

 1. Schud de Bona Traffic HD can goed en voeg 1 flesje Bona Traffic HD Harder toe aan de lak. Het mengsel onmiddellijk opnieuw gedurende 1 minuut grondig schudden. Breng de bijgesloten filter aan. Indien u kleinere hoeveelheden lak mengt, giet dan de gewenste hoeveelheid in een aparte can. 1 liter Traffic HD lak komt overeen met 1 deel Traffic HD harder, 2 liter Traffic HD lak met 2 delen Traffic HD harder enz. Het mengsel lak/harder moet direct of uiterlijk binnen 4 uur worden gebruikt.
2. Breng de lak aan met een Waterlakroller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een "natte rand” aan om overlappingen te vermijden. Goed laten drogen vóór het aanbrengen van een volgende laag. Houd voor iedere extra laag rekening
met een iets langere droogtijd.
3. Indien nodig tussenschuren met schuurgaas korrelgrofte 150 (of fijner) en verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag. Noot: als u de vorige laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan
moet u de vloer altijd tussenschuren. De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen en kan na 12 uur volledig opnieuw in gebruik worden genomen. Laat de vloer tenminste 3 dagen drogen vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen en meubilair. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze droogperiode.

Onderhoud:

Reinig de vloer met Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger en een microvezel pad. Voor het onderhouden van de afwerklaag, kunnen vloeren tussentijds worden overgelakt met extra lagen lak. De frequentie van dit proces kan
sterk worden verminderd indien periodiek Bona Freshen Up of Bona Houten Vloer Refresher wordt aangebracht. Dit zal de uitstraling van een doffe vloer herstellen, terwijl er nog steeds extra laklagen kunnen worden aangebracht zonder dat het noodzakelijk is om de vloer kaal te schuren.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!