Bezig met laden...

Woca Exterior Wood Primer 2,5 liter

✅ Makkelijk voor naaldhout

✅ Toepasbaar op vele soorten hout

✅ Moet worden nabehandeld met Exterior Oil

€ 62,50

Woca Exterior Primer is ontwikkeld voor het voor behandelen van naaldhoutsoorten voor buiten. Woca Exterior Primer verbetert de hechting en de duurzaamheid van het naaldhout.

Woca Exterior Primer kan worden toegepast op onbehandeld hout, niet-geïmpregneerd hout, oud-geïmpregneerd hout en eiken. Nieuw geïmpregneerd hout en hardhout kunnen meteen worden behandeld met een Woca Exterior Oil. Na de behandeling met Woca Outdoor Primer dient u het hout te behandelen met één van Woca Exterior Oil’s. Met 1 Liter Woca Outdoor Primer kunt u ongeveer 8 tot 12 m2 voorbehandelen.

1. Pas de Woca Outdoor Primer alleen toe bij droog weer en boven de 15 graden. Vermijd direct zonlicht en hitte. 

2. Het hout moet volledig droog en schoon zijn. Bij nieuw geplaatst hout, meteen de primer toepassen. Verwijder bij verouderd hout, de eventuele resten van vorige beschermingsmiddelen en reinig het hout vervolgens met Woca Exterior Wood Cleaner. Laat het hout vervolgens 24 uur drogen. 

3. De Woca Outdoor Primer kan worden aangebracht met een kwast, borstel of roller. Begin bij het uiteinde van het hout of van boven naar beneden. Behandel de gehele lengte om overlappingen te voorkomen.

4. Laat de Woca Exterior Primer 24 uur drogen en behandel het hout vervolgens met één van Woca Exterior Wood Oils.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Exterior Wood Primer 2,5 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!