Bezig met laden...

Woca Exterior Wood Cleaner

✅ Voor al uw buitenhout

✅ Ook voor tegels en beton

✅ Goed in combinatie met Exterior Wood Oil, (verkrijgbaar in vele kleuren o.a. Exterior Wood Oil)

Vanaf € 24,95

Woca Exterior Wood Cleaner (voorheen Woca Exterior Cleaner) is ideaal voor het verwijderen van groene aanslag en vuil van uw buitenhout. Woca Exterior Wood Cleaner kan bijvoorbeeld worden toegepast op: houten terrassen, tuinmeubilair, gevelbekledingen, schuttingen, carpots, deuren etc.

Woca Exterior Wood Cleaner brengt u aan op kletsnat hout met een brede kwast of borstel. Vervolgens schrobt u met een halfharde nylonborstel gemakkelijk al het vuil eraf. Indien u wil dat het hout een duurzaam effect behoudt, kunt u het buitenhout met één van de Woca Exterior Wood Oil’s behandelen. Met Woca Exterior Wood Cleaner kunt u niet alleen uw buitenhout reinigen maar ook uw tegels en beton. Met 1 Liter Woca Exterior Wood Cleaner kunt u ongeveer 6 tot 10 m2 reinigen.

1. Maak het hout kletsnat met water. Gebruik zo veel mogelijk een tuinslang.

2. Maak vervolgens een mengsel aan van Exterior Wood Cleaner en water (1:2). Breng de oplossing aan op het hout met een hard nylon borstel. Wanneer het hout extreem vervuild is, mag de Woca Exterior Cleaner onverdund aangebracht worden.

3. Schrob het hout op in de lengterichting van het hout met een nylon borstel tot het hout proper en schoon is. Herhaal deze behandeling, indien dat nodig is.

4. Spoel het oppervlak onmiddellijk na met schoon water.

5. Laat het hout vervolgens 24 uur drogen. Opstaande houtvezels kunnen verwijderd worden met schuurpapier. Het hout moet volledig droog zijn voor optimale olie opname. 

6. Werk het hout af met 1 van de Woca Exterior Wood Oils

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Exterior Wood Cleaner
Uw waardering