Bezig met laden...

Woca Exterior Wood Shield 2,5 liter

Creëert een water- en vuilafstotende laag

Verlengt de levensduur van het hout

Ook geschikt voor tegels, stenen en beton

€ 72,50

Woca Exterior Wood Shield creëert een water- en vuilafstotend oppervlak met respect voor de patine van het hout, aangezien het kleurloos is. Het hout zal een prachtige grijze patine krijgen. Deze look kunt u behouden, terwijl het oppervlak toch een langdurige bescherming heeft. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van het hout verlengd wordt. 

Woca Exterior Wood Shield is uitermate geschikt voor onbehandelde buiten oppervlakken zoals tuinmeubelen en terrassen. 

Het oppervlak dient droog en stofvrij te zijn, zonder vuil en algen. Voor een optimale bescherming dient het oppervlak licht geschuurd te zijn, zodat het hout volledig glad en aangenaam voelt.

1. Schudt het product grondig.

2. Breng Exterior Wood Shield aan met een verfspuit of borstel. Het hout kan ook in de Woca Exterior Wood Shield gedompeld worden. Voor het gebruik van een verfspuit dient u 10 tot 15 cm afstand te houden van het oppervlak. Het is belangrijk dat het product grondig en egaal wordt aangebracht.

3. Laat het hout goed drogen. Exterior Wood Shield geeft pas na 2-4 een volledige bescherming.

U dient het oppervlak 1 tot 2 keer in het jaar na te behandelen voor een optimale bescherming.

LET OP! Wanneer u de Woca Exterior Wood Shield aanbrengt, kunt u het hout hier niet verven of olieen. Het oppervlak dient dan eerst geschuurd te worden en vervolgens schoongemaakt te worden met Woca Houtontgrijzer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Exterior Wood Shield 2,5 liter
Uw waardering