Bezig met laden...

Woca Exterior Wood Oil Lariks

✅ Met UV-Bescherming

✅ Voor buitenhout

✅ In veel verschillende kleuren

Vanaf € 29,95

Woca Exterior Wood Oil (voorheen Woca Exterior Oil) is een watergedragen olie die speciaal is ontwikkeld voor buitenhout. Woca Exterior Oil is snel drogend en geeft een matte en natuurlijke uitstraling aan het hout. Woca Exterior Wood Oil is slijtvast en is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Dankzij de speciale pigmenten geeft Woca Exterior Wood Oil erg goede en langdurige bescherming tegen vuil, vlekken en vet.

Deze speciale buitenolie kan worden toegepast op al het buitenhout zoals: terrassen, tuinmeubelen, tuinhuizen, vlonders en gevelbekleding. Het met Woca Exterior Wood Oil behandelde hout is gemakkelijk te onderhouden met Woca Exterior Cleaner en kan daarna opnieuw in de Woca Exterior Wood Oil worden gezet, u hoeft dus nooit meer te schuren. Met 1 Liter Woca Exterior Wood Oil kunt u ongeveer 8 tot 12 m2 behandelen.

Let op! De naturel variant van de Exterior Wood oil heeft geen UV-filter. De andere kleuren wel!

Bent u nog niet zeker over de kleur van de olie? Maak dan eerst een proefplankje met de Woca Exterior Wood Oil Proefzakjes.

Gebruiksinstructies

1. Maak nieuwe en oude houten oppervlakken altijd eerst goed schoon met de Woca Exterior Cleaner

2. Laat het hout minimaal 24 uur drogen. Verwijder eventuele opstaande houtvezels met korrel 120. 

3. Behandel het hout altijd met droog weer, bij een minimale tempratuur van 13 graden. Vermijd tijdens het aanbrengen direct zonlicht en hoge tempraturen.

4. Roer de Woca Exterior Wood Oil zorgvuldig door.

5. Breng een dunne en egale laag aan met de Woca Padhouder voor buiten of een kwast. Behandel altijd eerst de kopse kanten van het hout. De Woca Exterior Wood Oil heeft een crème achtige kleur als deze vloeibaar is. Na een paar minuten heeft het hout een geoliede uitstraling, doordat het water verdampt is.

6. Verwijder overtollig olie met katoenen doeken.

7. Herhaal stap 5 en 6, als het oppervlak nog niet volledig verzadigd oogt. 

8. Wanneer het hout droog is, mag het worden opgewreven worden met een witte handpad. Dit zorgt voor een extra slijtvast oppervlak

9. De Woca Exterior Wood Oil dient 24 tot 48 uit te harden. Het hout mag in deze periode niet blootgesteld worden aan water.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Exterior Wood Oil Lariks
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!