Bezig met laden...

Woca Onderhoudsolie Grijs (zelf mengen)

Omdat dit artikel uit het assortiment is, krijgt u een blik naturel onderhoudsolie met mengpigment Diamond-Oil-Active Grijs.

Dit kunt u zelf mengen zodat u alsnog de kleur Grijs krijgt. 

✅ Voor het onderhouden van geoliede vloeren

✅ Eenvoudig met de hand aan te brengen

✅ Verbruik: 1 liter per 35 m²

 

€ 29,95

Met Woca Onderhoudsolie Grijs verzorgt en onderhoudt u uw geoliede houten vloer. Woca Onderhoudsolie Grijs kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie met een witte pad. Als u de olie gemakkelijk wil aanbrengen op uw vloer kunt u de woca sproeifles gebruiken en vervolgens uitpoetsen met een katoenendoek of witte pad. Woca onderhoudsolie is in naturel, wit, extra wit, grijs, en bruin verkrijgbaar. Met 1 liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35m2 behandelen. Voor een optimaal resultaat, de vloer eerst reinigen met Woca intensief reiniger. Hiermee verwijdert u eerst al het vuil van uw vloer. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van 4 uren.

Als u uw houten vloer of ander houten oppervlak een onderhoudsbeurt wilt geven met een Woca onderhoudsolie, dient u de vloer eerst schoon te maken met woca intensief reiniger.

Intensiefreinigen
1. Voor het intensief reinigen is het makkelijk om twee emmers te gebruiken. Vul één emmer met 5 liter warm water en één emmer met 5 liter water en ongeveer 1 kopje Woca intensiefreiniger (125 ml). Bij zeer vuile vloeren kunt u de dosis van de Woca intensiefreiniger verdubbelen. (2 kopjes 250 ml)

2. Boen het mengsel van de intensiefreiniger goed vochtig (niet kletsnat!) met een groene pad in het hout. Spoel de pad zo nu en dan uit in het spoelwater.

3. Laat de intensiefreiniger ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken. Ondertussen kunt u schoon spoelwater halen.

4. Neem met een uitgewrongen swepmop het losgeweekte vuil op. Spoel de swepmop regelmatig uit in het spoelwater en ga zo de hele vloer bij langs. Als de vloer schoon is, kunt u de vloer volledig laten drogen. (minimaal vier uur bij kamer tempratuur)

Onderhoudsolie aanbrengen
Schud altijd voor gebruik de onderhoudsolie tot het pigment vermengd is met de olie.

5. Vernevel de onderhoudsolie met een sprayflacon op de vloer. Voor kleinere oppervlakken kunt u de onderhoudsolie ook aanbrengen met een katoenen doek. Laat de onderhoudsolie even intrekken. (10 á 15 minuten)

6. Masseer de onderhoudsolie met een schone en droge witte pad in het hout. (een ronddraaiende beweging maakt de olie wat warmer en daardoor dunner, waardoor het dieper in het hout trekt).

7. Poets hierna met een schone droge katoenen doek de vloer droog. Laat de vloer 4 uur drogen, hierna kan het weer belopen worden. De onderhoudsolie moet 24 uur uitharden, in deze 24 uur mag de vloer niet in aanraking komen met water. Behandel de vloer na 24 uur met Woca natuurzeep, zo wordt het inlopen van vuil voorkomen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Onderhoudsolie Grijs (zelf mengen)
Uw waardering