Bezig met laden...

Woca Master Cleaner 1 liter

✅ Snel en eenvoudig te gebruiken

✅ Zorgt voor een sterker en beter bestand oppervlak

✅ Efficiënte verzorging en reiniging.

€ 18,10

Woca Master Cleaner kan gebruikt worden voor het makkelijk reinigen van uw gelakte vloer of vinyl vloer. Woca Master Cleaner zorgt voor een uitstekend resultaat en verwijdert grondig vuil en aanslag. Daarnaast versterkt Woca Master Cleaner de beschermlaag en zorgt ervoor dat de beschermlaag nog beter bestand wordt tegen vloeistoffen. Woca Master Cleaner laat geen film laag achter, dit zorgt ervoor dat Woca Master Cleaner uitermate geschikt is voor oppervlakken die regelmatig schoon gemaakt moeten worden. Woca Master Cleaner kan ook worden toegepast op geverfde vloeren, tegelen en andere niet absorberende oppervlakken.

Woca Master Cleaner kan in de Woca reeks worden toegepast op Woca Floorpaint en Woca Master lakken.

Maak extra vervuilde oppervlakken eerst schoon met Woca Intensief Reiniger. Voor niet Woca behandelde oppervlakken adviseren wij dit product eerst te testen.

De mengverhouding van de Woca Master Cleaner is 125 ml op 5 liter water. Maak de vloer schoon in de lengte richting van het hout. Gebruik voor het optimale resultaat 2 emmers; 1 emmer met Woca Master Cleaner water en 1 emmer met spoel water.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woca Master Cleaner 1 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!