Bezig met laden...

Step Kurklak 1K Mat Naturel #6451

✅ Speciaal voor kurk

✅ Snelle droging

✅ Voor naturel kurk

Vanaf € 34,75

Step Kurklak 1K Mat Naturel # 6451 is 1-componenten lak die erg geschikt is voor het lakken van naturel kurk. De Step parketlakken zijn een nieuwe reeks lakken van Rigostep. Step kurklak is verkrijgbaar in Mat en Satijn. Oppervlaktes die behandeld zijn met één van de Step Parketlakken kunnen worden gereinigd met Step Milde Reiniger #9160.

Step Kurklak 1K Mat Naturel #6451 is de opvolger van de Rigostep C800 Satijn Natural brown.

Step Kurklak 1K Mat #6451 dient 3 tot 4 keer te worden aangebracht. Indien er sprake is van een grondlak, dient de Kurklak 2 tot 3 keer te worden aangebracht.
Ingeval van renovatie kunt u de lak 1 tot 2 keer aanbrengen. Zorg er dan voor dat de vloer goed is schoongemaakt met rigostep strip.
De eerste laag Step kurklak 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 8 tot 10m2. De Step lakken zijn naar ongeveer een 1 uur handdroog en na 3 tot 4 uur overlakbaar. De geldt net als bij de grondlak bij 20 graden celcius en 65% luchtvochtigheid.
De tweede Step Kurklak 1K Mat heeft ongeveer een verbuik van 1 liter lak op 10m2. De droging geldt het zelfde als de eerste laklaag satijn.
De derde en vierde laag Step Kurklak 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 12m2. De droging geldt het zelfde als de eerste en tweede laklaag Mat.

Schudt de Step Kurklak 1K Mat altijd grondig voorgebruik. Giet ongeveer de helft van de lak door een lakzeef in uw lakbak. Sluit de verpakking en schudt de flacon opnieuw. Giet vervolgens het restant in de lakbak. Controleer altijd of er restanten in de flacon zijn achtergebleven. Alles wat in de Step lak zit, heeft namelijk zijn eigen functie. Laat de lak hierna 10 minuten rusten en roer nogmaals voordat u begint te lakken.

Voor gekleurd of wit kurk adviseren wij de Step kurklak 1K Mat transparant #6450 toe te passen

”Aangekoekte” plak onder in de can, klonten in de zeef of een sterke geur of stank, kunnen er op wijzen dat er iets mis is met de lak. Neem in dit geval altijd contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Step Kurklak 1K Mat Naturel #6451
Uw waardering