Bezig met laden...

Skylt Overlakbare Kleurolie #5052 Zwart SCHADEBLIK

LET OP: Dit betreft een schade-blik.

Dit blik heeft wat deukjes maar de inhoud is prima verder (onaangetast)

Puur cosmetisch.

Te vermengen met de kleurpigmenten van Rigostep

1 liter is genoeg voor 40-50 m2

Altijd aflakken met skylt

€ 69,95

Skylt overlakbare kleurolie 5052 zwart is een 2 componenten, oplosmiddelvrije olieprimer voor parket en andere houten oppervlakken. Met deze olieprimer kunt u aanzetvrij uw houten oppervlak behandelen met olie en vervolgens aflakken met de Rigostep Skylt 5510 Original. U krijgt een geoliede uitstraling met het makkelijke onderhoud van een gelakte vloer. Wanneer de Skylt overlakbare kleurolie 5050 is aangemaakt, heeft deze olie een potlife van ongeveer 3 uren. In deze tijd dient u de olie toe te passen. De olieprimer kan worden aangevuld met één van de verschillende kleurpigmenten van Rigostep. De olieprimer mag maximaal 2 kleurpigmenten per 1 liter bevatten.

De Skylt overlakbare kleurolie 5050 blank dient altijd te worden afgelakt met de Skylt 5510 Original of de Skylt

Zorg voor een droge, schone, vet- en vuilvrije ondergrond die zorgvuldig gestopt is. De Skylt overlakbare olieprimer 5050 (plus eventueel kleurpigment) kan alleen worden toegepast op geschuurd of onbehandeld hout. Grover gepolijst hout kleurt sterker aan dan fijner gepolijst hout. Indien nodig, mag de Colorwash 10% worden verdund.

Breng de olieprimer dun en gelijkmatig aan en wrijf het daarna in met een dun beige pad. Poets het oppervlak daarna zorgvuldig droog met katoenen doeken. Voorkom dat de Skylt olieprimer in voegjes, kiertjes of open kwasten kan trekken. Skylt olieprimer hoeft in de meeste gevallen niet te worden geschuurd voordat u de Rigostep Lak laag aanbrengt. Indien er vezelopenwerking ontstaat, kunt u dit lichtjes opschuren. Breng de Skylt olieprimer niet aan onder een tempratuur van 15 graden of hoger dan 30 graden. Met 1 liter Skylt olieprimer kunt u ongeveer 40 tot 50 m2 voorbehandelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skylt Overlakbare Kleurolie #5052 Zwart SCHADEBLIK
Uw waardering