Bezig met laden...
OSMO Hardwax Olie 3088 Kl. Anti-Slip R9 2,5L

OSMO Hardwax Olie 3088 Kl. Anti-Slip R9 2,5L

Osmo Landhuisverf 2708 Kiezelgrijs 2,5 L

Osmo Landhuisverf 2708 Kiezelgrijs 2,5 L

OSMO Hardwax Olie 3089 Kl. Anti-Slip R11 2,5L

✅ Gemakkelijk aan te brengen ✅ Eenvoudig te onderhouden en zeer bestendig tegen vocht en vuil. ✅ Verbruik 1 liter per 12 m2 bij 2 lagen
€ 161,95

Osmo 3089 Hardwax-Olie met Anti-Slip

Kleurloze afwerking voor houten vloeren en -trappen in binnenruimtes waarvoor een hogere slipweerstand is vereist. De Osmo Hardwax-Olie Anti-Slip combineert op unieke wijze de voordelen van natuurlijke oliën en wassen in één product. Na behandeling is het houten oppervlak vlekbestendig, waterafstotend en slijtvast. De Hardwax-Olie is makkelijk aan te brengen en zal na behandeling niet barsten, schilferen of bladeren.

Hardwax-Olie Varianten

Er zijn twee verschillen varianten van de Osmo Hardwax-Olie Anti-Slip in ons assortiment.

Hardwax-olie 3089

De Hardwax-Olie 3089 onderscheidt zich door zijn hoge grip op het oppervlak. Speciale additieven in het product geven de gedroogde Hardwax-Olie een slipweerstandsklasse van R11. Deze Anti-Slip 3089 bevat wel een korrel en behoudt hiermee langer een anti-slip oppervlak.

Onderhoud Hardwax-Olie Anti-Slip

Na de behandeling met de Osmo Hardwaxolie is het van belang dat de vloer ook onderhouden wordt. Dit zal zorgen voor langer plezier van de houten vloer. De Wisch-Fix is het middel om de houten vloer mee te dweilen en te reinigen. Het is aan te raden dit wekelijks tot tweewekelijks te gebruiken. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat looppaden en veelgebruikte stukken op het oppervlak gaan slijten. Dan is de Vloeibare Onderhoudswas- en reinigingsmiddel is ideaal om te gebruiken. Het product is geschikt voor het verfrissen van slijtageplekken.

1L is circa voldoende voor 24m2 bij één laag

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OSMO Hardwax Olie 3089 Kl. Anti-Slip R11 2,5L
Uw waardering