Bezig met laden...
Lecol OH 51 PVC Polish

Lecol OH 51 PVC Polish

Lecol OH 59 PVC Cleaner

Lecol OH 59 PVC Cleaner

Lecol OH 55 PVC Remover

Voor het intensief reinigen van Vinyl- en PVC vloeren

Ook geschikt als grondreiniger voor linoleum

€ 16,95

Deze PVC-Remover van Lecol is een intensief reiniger die met water verdunbaar is en de vloer ontvet. Daardoor zorgt Deze Lecol PVC-Remover ervoor dat een nieuwe polishlaag goed hecht.

Lecol PVC-Remover OH55 is  zeer geschikt voor sterk vervuilde Vinyl e/o PVC vloeren die bestand zijn tegen water. Lecol PVC-Remover OH-55 is door zijn lage pH-waarde ook als grondreiniger voor linoleum te gebruiken.

Voor gebruik eerst goed schudden en altijd verdund aanbrengen! De mengverhouding is afhankelijk van type PVC en de vervuiling van de PVC - of Vinyl vloer en kan variëren van 1:4 tot 1:10. De vloer in gedeelten bewerken. Breng Lecol PVC-Remover OH55 verdund aan met een uitgewrongen dweil of mop en laat dit ca. 5 minuten inwerken. Schrob de vloer grondig met éénschijfmachine voorzien van een groene pad. Voorkom hierbij te nat reinigen van de PVC - of Vinyl vloer. Verwijder daarna het opgeloste vuil. Herhaal deze handelingen totdat de gehele vloer is behandeld. Vervolgens de hele vloer met schoon water lichtvochtig afnemen en volledig laten drogen. Tot slot een nieuwe laag Lecol
PVC-Polish OH51 aanbrengen.

Materiaalverbruik: 1 liter op 4 tot 10 liter water voor 100 m², afhankelijk van de vervuiling van de PVC – of Vinyl vloer.
Vorstvrij in originele, gesloten verpakking is deze remover 3 jaar houdbaar.

Bevat: Niet-ionische tenside, wateroplosbaar oplosmiddel, geurstoffen en
bindmiddel. pH-Waarde: Geconcentreerd 7.

Let op: tegen vorst beschermen!! Buiten bereik van kinderen houden.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lecol OH 55 PVC Remover
Uw waardering