Bezig met laden...
Lecol OH-32 Wax & Clean

Lecol OH-32 Wax & Clean

Lecol OH 36 Step Stop

Lecol OH 36 Step Stop

Lecol OH 34 Waxremover

✅ Deze grondreiniger verwijdert snel en grondig oude was-,vet- en vuillagen.

✅ Geschikt voor was onderhouden vloeren, zoals parket en linoleum.

€ 26,57

Deze Grondreiniger van Lecol is een oplosmiddelhoudende speciaalreiniger die snel en grondig oude was-,vet- en vuillagen verwijdert.

Ongeveer 1 maal per 2 jaar, kan de complete waslaag worden verwijderd met Lecol Wax
Remover OH-34. Hierna dient de gehele vloer weer in de was te worden gezet. Ook ideaal voor het plaatselijk verwijderen van hardnekkige vlekken.

Toepassing: De Wax Remover OH34 is geschikt voor het intensief reinigen van alle met was onderhouden vloeren, zoals parket en linoleum die bestand zijn tegen een oplosmiddel.

Gebruik: 2-4 liter Lecol Wax Remover OH-34 voor 100 m2. Bij sterke verontreiniging kunt u iets meer gebruiken.

Verwerking:
De te behandelen vloer moet voorzien zijn van een impregneer-, was, balsem of hardwasolie. Na ongeveer 10-14 dagen kunt u de vloer reinigen/onderhouden met Lecol Wax & Clean OH32.

Opbrengen:

Behandel de vloer altijd in delen i.v.m. het snel opdrogen van de Lecol Wax Remover. Besprenkel en verdeel Lecol Lecol wax Remover OH34 over de vloer en laat dit ongeveer 1 minuut inwerken. Met de boenmachine,vloerdoek, boenblok of een met groene pad schrobben. Direct hierna de opgeloste wasfilm, inclusief het vuil, met een doek opnemen. Deze handelingen herhalen totdat de hele vloer is gereinigd.

Vervolgens de vloer opnieuw behandelen met het reeds eerder gebruikte onderhoudsmiddel. De ruimte tijdens het reinigen goed ventileren.

Onderhoud:
U reinigt en onderhoudt hierna uw wasvloer met Lecol Wax & Clean OH32.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lecol OH 34 Waxremover
Uw waardering