Buitenproduct

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-59 van 59

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-59 van 59

per pagina

Buitenproducten

Bij WocaOnline.nl kunt u ook producten vinden voor het behandelen en onderhouden van houten oppervlakken in de buitenruimte. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om tegen weer en wind te kunnen en om het hout te beschermen tegen vocht, vuil en verkleuring.

Beits

Beits is een product dat veel wordt gebruikt voor het behandelen en onderhouden van houten oppervlakken in de buitenruimte. Beits is een chemische stof die op het hout wordt aangebracht om het te beschermen tegen vocht en vuil, en om het hout te verkleuren of te verstevigen. Beits is beschikbaar in verschillende kleuren en soorten, en kan worden aangebracht met een kwast, roller of spray. Deze vindt u bij hulpmiddelen.

Bij WocaOnline.nl kunt u verschillende soorten beits vinden voor het behandelen van uw houten oppervlakken in de buitenruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor transparante beits om de natuurlijke kleur van het hout te behouden, of voor gekleurde beits om het hout een nieuwe kleur te geven. Ook kunt u kiezen voor zijdeglans beits om een mooie glans te geven aan het hout, of voor matte beits om een rustige en natuurlijke uitstraling te creëren.

Bij het aanbrengen van beits is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing op te volgen en om het hout goed te schuren en te reinigen voordat u de beits aanbrengt. Zo kunt u ervoor zorgen dat de beits goed hecht aan het hout en dat het eindresultaat naar wens is. Bij WocaOnline.nl kunt u ook accessoires en reinigingsproducten vinden voor het aanbrengen van beits op uw houten oppervlakken in de buitenruimte.

Olie

Ook kunt u kiezen tussen verschillende olien voor buiten zoals bijvoorbeeld Royl Olie Exterieur, Woca Exterior Wood Oil of Osmo Beschermingsolie. Kies de olie die past bij het hout en de afwerking die u wenst qua bescherming, gebruik, kleur en glans.

Reiniger

KIes een reiniger voor periodiek onderhoud en schoonmaken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een Osmo Terrasreiniger, Woca Exterior Wood Cleaner of Woca Exterior Gel Teak voor uw teak hout.