Bezig met laden...
Bona Traffic HD zijdemat 4,95 liter

Bona Traffic HD zijdemat 4,95 liter

Bona Traffic HD Anti Slip 4,95 liter

Bona Traffic HD Anti Slip 4,95 liter

Bona Traffic Natural 2K 4,95 liter

- Behoudt de uitstraling en het gevoel van puur hout
- Superieure bescherming voor vloeren in commerciële en openbare ruimtes
- Eenvoudig en veilig aan te brengen
- EC1R geclassificeerd voor lage emissies en lage luchtvervuiling binnenshuis
- Niet-vergelend

 

€ 231,95

Bona Traffic Natural beschermt houten vloeren maar behoudt wel de uitstraling en het gevoel van puur hout. In tegenstelling tot conventionele parketlakken voelt het oppervlak meer als onbewerkt, fijn geschuurd hout. Voor het mooiste resultaat, combineer het met de primer Bona Natural. Bona Traffic Natural is gebaseerd op de unieke Traffic formule dat garant staat voor duurzaamheid op lange termijn en betrouwbare resultaten.

Voorbereiding:

Voorafgaand aan de behandeling moet het oppervlak worden voorbehandeld met een watergedragen grondlak van Bona. Controleer of de vloer is geacclimatiseerd aan de gebruiksomgeving, goed is geschuurd en droog en vrij van schuurstof, olie, was en andere verontreinigingen is. Laat de lak en de harder op kamertemperatuur komen.
Het product kan het beste worden aangebracht bij een temperatuur tussen 18-25 graden en een luchtvochtigheid van 40-60%. Hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid verkorten de droogtijd; lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 13 graden. 

Gebruiksaanwijzing:

1. Schud de Bona Traffic HD can goed en voeg 1 flesje Bona Traffic HD Harder toe aan de lak. Het mengsel onmiddellijk opnieuw gedurende 1 minuut grondig schudden. Breng de bijgesloten filter aan. Indien u kleinere hoeveelheden lak mengt, giet dan de gewenste hoeveelheid in een aparte can. 1 liter Traffic HD lak komt overeen met 1 deel Traffic HD harder, 2 liter Traffic HD lak met 2 delen Traffic HD harder enz. Het mengsel lak/harder moet direct of uiterlijk binnen 4 uur worden gebruikt.
2. Breng de lak aan met een Waterlakroller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een "natte rand” aan om overlappingen te vermijden. Goed laten drogen vóór het aanbrengen van een volgende laag. Houd voor iedere extra laag rekening
met een iets langere droogtijd.
3. Indien nodig tussenschuren met schuurgaas korrelgrofte 150 (of fijner) en verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag. Noot: als u de vorige laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan
moet u de vloer altijd tussenschuren. De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen en kan na 12 uur volledig opnieuw in gebruik worden genomen. Laat de vloer tenminste 3 dagen drogen vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen en meubilair. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze droogperiode.

Onderhoud:

Regelmatige reiniging: droge methode zoals stofzuigen of vegen. Incidentele reiniging voor het verwijderen van sterkere verontreinigingen: Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger gebruiken met een microvezel Pad.
Bij versleten plekken kan er een extra laag Bona Traffic Natural worden aangebracht na grondige reiniging en oppervlakkig schuren. 

Verbruik:

Verbruik : 8-10 m²/liter (120-100g/m²) per laklaag.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Traffic Natural 2K 4,95 liter
Overzicht van de kleuren
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!