Bezig met laden...
Bona Houten Vloer Reiniger

Bona Houten Vloer Reiniger

Bona Polish Remover 1 liter

Bona Polish Remover 1 liter

Bona Freshen Up 1 liter

- speciaal ontwikkeld voor gelakte houten vloeren
- op polyurethaanbasis; geeft goede bescherming
- bevat geen was
- overlakbaar volgens het Bona Prep System

€ 17,95

Bona Freshen Up is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van gelakte houten vloeren. Bona Freshen Up is een kant-en-klaar watergedragen onderhoudsproduct. Het blaast uw gekraste en doffe vloer weer nieuw leven in. Bona Freshen Up biedt een bescheiden bescherming tegen slijtage. Vloeren die met Bona Freshen Up behandeld zijn, kunnen zonder kaal schuren worden overgelakt.

Voorbereiding:

Aanbrengen op een zijdemat of laagglanzend oppervlakte zal de glansgraad versterken. Bona Freshen Up is uitsluitend te gebruiken op gelakte vloeren. Niet gebruiken bij vloeren die met was of olie zijn behandeld. Was- en olieresten zullen de juiste hechting van Bona Freshen Up op de vloer beïnvloeden. Altijd eerst de hechting controleren op een onopvallende plek van de vloer.

Gebruiksaanwijzing:

1. Los vuil en zand van de vloer verwijderen. Vloer reinigen met Bona Cleaner. Herhalen om er zeker van te zijn dat het vuil niet in de Bona Freshen Up-laag kan komen. Zorg dat de vloer volledig droog is voordat de Bona Freshen Up wordt opgebracht.
2. De bus diverse malen heen en weer schudden alvorens te openen. Bona Freshen Up opbrengen met een pad.
De applicator pad eerst licht bevochtigen met water. Bona Freshen Up opbrengen op de vloer in een golvende lijn van 3-4 cm breed. Werk in kleine gedeelten; ongeveer voor 3 m2 per keer opbrengen.
3. Bona Freshen Up over het gehele kleine gedeelte zodat al het hout bedekt is. Bona Freshen Up opbrengen op 30-50 m2 per liter. Voor het beste resultaat een dunne dekkende laag opbrengen. Tijdens het drogen het zwevende stof en tocht tot een minimum beperken.
4. Bona Vers Up in de richting van de houtvezel. Herhalen totdat de gehele vloer is gedaan. Minimaal 2 uur laten drogen alvorens de behandelde vloer te betreden. Eventueel een tweede laag na 2 uur opbrengen. Altijd de gehele behandeling voor een gelijkmatige uitstraling en glans.

 

Tip:

Intensief gebruik en het terugplaatsen van meubelen en kleden binnen 24 uur na laatste laag vermijden. Gereedschap met zeep en water reinigen.

Onderhoud:

Eén week na het opbrengen kan de vloer weer nat worden gereinigd. Regelmatig reinigen met Bona Cleaner. Geen sterk alkalische reinigingsmiddelen gebruiken; deze kunnen de vloer beschadigen. Aanbrengen op een zijdemat of laagglanzend oppervlak zal de glansgraad versterken. In tegenstelling tot vloer die met polish, was of anders tot vloer die producten zijn behandeld, kunnen vloeren die zijn onderhouden met Bona Freshen Up worden overgelakt.
Alvorens de lak op te brengen de vloer behandelen volgens het Bona Prep System met schuurgaas korrel 150 om eerder opgebrachte lagen Bona Freshen Up te verwijderen. Hierna volgens het Bona Scrad System korrel 220 de vloer polijsten om de krasjes te doen verdwijnen.

Verbruik:

 ca. 30-50 m² / liter

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Freshen Up 1 liter
Overzicht van de kleuren