Bezig met laden...
Bona Wax Oil W 1 liter

Bona Wax Oil W 1 liter

Bona Oil Care W Naturel

Bona Oil Care W Naturel

Bona Care Oil grijs 1 liter

- Herstelt en beschermt - Onderhoudsolie met lage viscositeit en een goede verwerkbaarheid - Laag geurgehalte - Veilig voor gebruik op kinderspeelgoed en werkbladen  
€ 46,95

Bona Care Oil Grijs is een onderhoudsolie bestemd voor houten vloeren die al eerder in de olie gezet zijn. Bij een onbehandelde vloer vergt de Bona Care Oil Grijs iets meer aandacht. In dat geval moet de Bona Oil Care 2 keer worden gepubliceerd en een nacht drogen. Speciaal aan deze Bona Oil Care Grijs is dat het bijna geen geur afgeeft. Het optimale indringingsvermogen van deze Bona Care Oil Grijs zorgt voor een langdurige bescherming.

Voorbereiding:

Indien nodig moet het eerder geoliede oppervlak grondig worden gereinigd met Bona Oil Soap of met Bona Deep Clean en dit goed laten drogen voordat de onderhoudsolie op gebracht kan worden. Laat het product op kamertemperatuur komen en schud de fles grondig vóór gebruik. Gepigmenteerde moeten moeten worden geroerd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 16 graden Celsius.

Gebruiksaanwijzing:

1. Breng de Bona Oil Care Grijs dun aan op een gedeelte van de vloer met een pad van een witte pad onder een boenmachine.
2. Boen het behandelde gedeelte met dikke doeken en laat het drogen.

Onderhoud:

Reinig de vloer regelmatig met een droge mop of een stofzuiger. Wanneer nodig nat reinigen met een vochtige mop met Bona Oliezeep toegevoegd aan het reinigingswater. Reinig altijd met een zo droog mogelijke methode.
Breng Bona Oil Care Grijs regelmatig aan zodat de houtporiën verzadigd blijven en geen vuil of vocht kunnen opnemen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Care Oil grijs 1 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!