Bezig met laden...
Osmo olie-beits 3514 Graphit

Osmo olie-beits 3514 Graphit

Osmo olie-beits 3519 Natural

Osmo olie-beits 3519 Natural

Osmo olie-beits 3516 Jatoba 1 liter

✅ Hoog rendement.

✅ Afwerken met hardwaxolie

✅ 12 uur droging.

Speciale prijs € 42,48 Normale prijs € 84,95

Osmo Olie-Beits 3516 Jatoba is een kleur olie-beits voor houten vloeren en meubelen. De olie-beits komt in 10 verschillende kleuren en kan een transparante of intensere uitstraling creëren. Voor een transparante uitstraling dient u 1 laag aan te brengen en voor een intensere uitstraling 2 lagen. De Osmo olie-beits dient altijd te worden afgewerkt met één van de kleurloze hardwax oliën van osmo, deze zorgt namelijk voor dat de vloer meer slijtvast wordt.

Ten opzichte van de osmo decor was is het rendement van de osmo olie-beits een stuk hoger. De droogtijd van de osmo olie-beits is onder normale omstandigheden (23 graden en 50% luchtvochtigheid) 12 uren, hierna kan de olie-beits worden afgewerkt met een osmo hardwaxolie.

De Osmo olie-beits kan het goed worden aangebracht met een Osmo vloerborstel of Osmo verfset, hierna dient u de olie-beits in te masseren met een éénschijfsmachine en vervolgens droog te poetsen. Borstels en kwasten kunnen worden schoon gemaakt met de Osmo kwastenreiniger.

Met 1 liter Osmo olie-beits kunt u ongeveer 24 tot 48 m2 behandelen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Osmo olie-beits 3516 Jatoba 1 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!