Bezig met laden...
Bona Craft Oil 2K Umbra

Bona Craft Oil 2K Umbra

Bona Craft Oil 1K Frost

Bona Craft Oil 1K Frost

Bona Craft Oil 1K Ash

✅ Extreem hoge verzadigingsgraad

✅ Sneldrogend en eenvoudig aan te brengen

✅ Laag VOS-gehalte en geurgehalte

✅ Veilig voor gebruik op kinderspeelgoed en werkbladen  

Vanaf € 62,95

Bona Craft Oil Ash is een samenstelling van plantaardige olien. Bona Crast Oil Ash is een langdurige bescherming van uw houten vloer. Bona Craft Oil Ash heeft geen sterke geur, is eenvoudig te verwerken en geeft een verminderd vergelend effect. Bona Craft Oil Ash is geschikt voor houten vloeren, alsmede voor meubels en ander houtwerk.

Verbruik:

ca. 20 m²/liter afhankelijk van de houtsoort

Voorbereiding:

Controleer of de vloer is geacclimatiseerd aan de gebruiksomgeving, goed is geschuurd en droog en vrij van schuurstof, oude olie, was en andere verontreinigingen is. Laat het product op kamertemperatuur komen en schud het blik goed vóór gebruik. Het product kan het beste worden aangebracht bij een temperatuur tussen 20-25°C en een
luchtvochtigheid van 30-60%. Hoge temperaturen en een lage luchtvochtigheid verkorten de droogtijd; lage temperaturen en een hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Minimumtemperatuur voor gebruik is 16 graden C.

Gebruiksaanwijzing: (let op; bij onbehandeld hout)

1. Breng de olie aan met behulp van een rode pad, oliebestendige rubber wisser, rvs spatel of blokkwast.
2. Normaal is 1 laag voldoende. Indien de vloer schraal is of als er meer kleur gewenst is, breng dan binnen 30 minuten nog een tweede laag aan.
3. De vloer in verschillende richtingen naboenen.
4. Nadat alle olie is ingeboend en egaal is, de vloer 24 uur laten drogen.

Droogtijd (bij 20°C/60% r.v.): 24 uur - verwacht een langere droogtijd voor exotisch hout en bij lagere temperaturen. Het terugplaatsen van meubels kan na 24 uur, maar wacht ca. 1 week voor het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen én met het vochtig reinigen.

Onderhoud:

Reinig de vloer regelmatig met een droge mop of een stofzuiger. Wanneer nodig nat reinigen met een vochtige mop met Bona Soap toegevoegd aan het reinigingswater. Noot: reinig altijd met een zo droog mogelijke methode. Voor onderhoud en het oppervlak in goede conditie te houden gebruik Bona Care Oil. Om versleten kleuren te herstellen, kan er 20% van de gekleurde Bona Craft Oil worden toegevoegd aan de Bona Care Oil.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bona Craft Oil 1K Ash
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!