Gratis Pakket Verzending vanaf €25!

Retourneren

Ruilen en retouren: binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, alleen voor ongeopende en onbeschadigde verpakkingen, niet mogelijk voor maatwerk. Kosten van retourzendingen zijn nooit voor rekening van deparkethal.nl, tenzij wij een verkeerd artikel hebben verstuurd.

U heeft een product ontvangen en wilt u deze retour sturen?

U kunt het product retour sturen naar het adres onder het kopje contact.
Bij de retourzending dient u een kopie van uw factuur met daarop uw ibannummer toe te voegen.
Geef aan op de factuur dat u dit product retour stuurt en vermeld hierbij de reden voor de retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, maken wij het bedrag van het product zo spoedig mogelijk naar u over.

U heeft een product ontvangen wat niet overeenkomt met het product op de factuur?

Indien u een product heeft ontvangen wat niet overeenkomt met het product op de factuur, kunt u deze retour sturen naar het adres onder het kopje contact.
Bij de retourzending dient u een kopie van uw factuur met daarop uw ibannummer toe te voegen.
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen maken wij het bedrag van de door u gemaakte verzendkosten zo spoedig mogelijk naar u over en sturen wij u het juiste product toe.

Twijfelt u of u het verkeerd product heeft ontvangen, of denkt u dat de verpakking is veranderd. Dan kunt u altijd eerst contact met ons opnemen. Wij kunnen u altijd duidelijkheid geven over het product wat u heeft ontvangen.